Bedrijf

Ervaring en technologie onder één dak

Familiebedrijf Verhelle ontstond ruim 30 jaar geleden met als enige activiteit het reinigen van straatkolken in opdracht van gemeenten en openbare besturen in de regio Tielt. Enkele jaren later kwam daar het reinigen van rioleringen onder hoge druk bij en ook het verhuren van afvalcontainers werd een volwaardige activiteit binnen de onderneming.

Het bedrijf groeide en bloeide en in 2001 werd de nieuwe vestiging van 15.000m² op de Tieltse industriezone in gebruik genomen. Daar kreeg het afvalpark een volwaardige plaats en werd het sorteren en recycleren verder uitgebouwd.

Verhelle Tielt
Verhelle Tielt team
Verhelle Tielt
Verhelle Tielt
Verhelle container afval ruimdienst reiniging Verhelle Tielt

Een sterk team

Naast Christophe Verhelle, echtgenote Katrien en kinderen Sharon, Laurens en Lander, zijn dag in dag uit zo’n 20 medewerkers in de weer om elke klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dankzij de jarenlange ervaring van onze chauffeurs en arbeiders kunnen tal van openbare besturen, bedrijven en particulieren steeds rekenen op een correcte en snelle service.
Om onze activiteiten verder uit te bouwen en onze standaard hoog te houden, zijn we steeds op zoek naar gemotiveerde werkkrachten. Hebt jij interesse om ons team te versterken, aarzel niet om ons te contacteren!

Flexibel en vlot toegankelijk

Ons afvalpark is elke weekdag toegankelijk van 5u tot 19u en op zaterdagvoormiddag van 6u tot 11u30. Die ruime bereikbaarheid is een grote troef voor aannemers die voor of na het werk hun afval willen komen lossen. Zij kunnen zelf het puin of grofvuil wegen en op de juiste plaats deponeren, zonder van iemand afhankelijk te zijn of lang te moeten wachten.

Duurzaam en milieubewust

Als afvalverwerker zijn we voortdurend op zoek naar methodes en technieken om onze impact op het milieu zo beperkt mogelijk te houden. Een correcte en nauwkeurige afweging en sortering zijn niet alleen noodzakelijk voor onze vergunningen, maar laten ons eveneens toe om verregaand te recycleren. Heel wat van het afval dat bij ons toekomt, wordt op diverse manieren omgezet in elektriciteit of krijgt een herbestemming, o.a. als onderfundering in de bouwsector.

Dankzij het gebruik van recyclagevoertuigen bij het reinigen van de rioleringen besparen wij enorm op het waterverbruik. Bovendien hoeven we niet meer telkens op en af te rijden met (vers) water, wat ook onze ecologische voetafdruk ten goede komt.